Χώστια – Γουέμπλεϊ 1-0

1 min read

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα των Χωστίων που αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Γουέμπλει.
Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές χαμένες ευκαιρίες όμως καμία δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκόρ και το ημίχρονο της βρήκε ισόπαλες.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν αλλαγές προσπαθώντας να γίνουν πιό επιθετικοί και να κάμψουν την αντίσταση του νεανικού συνόλου του Γκαλαμέλου.
Το γκολ τελικά ήρθε για τους γηπεδούχους στο 95′, έπειτα από δυνατό αριστερό σούτ έξω από την περιοχή του Πολυτάρχου έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Τσώνη.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Πολυτάρχου, Κριεμμάδης, Τσώνης και από τους φιλοξενούμενους οι Νεδέλκος, Γκαλαμέλος Κων, Κυνέσας
Καλή η διαιτησία των Ξηρογιάννη Στ., Παπαγεωργίου Κ., Τσώνη Ι.
ΧΩΣΤΙΑ: Δημητούλης, Αλαφογιάννης, Κριεμμάδης, Αγγέλου (45′ Βατζιόλης), Πολυτάρχου, Ψωμοδότης (45′ Λιάσκος), Σαμιώτης, Τσώνης, Αγγέλου Α(80′ Μανιώτης), Αγγέλου Αθ
ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ: Κυριακάκης, Κολιούκος, Οικονόμου, Αλίντρι (75′ Παπαθανασίου), Γκαλαμέλος Κ., Κυνέσας, Ντάικο (90′ Ράπτης), Γκαλαμέλος Κων., Νεδέλκος, Μπογκντάνι, Γαλανάκος(80′ Κωτσαδάμ)
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Γκαλαμέλος Λουκάς (Γουέμπλεϊ)
« Χάσαμε το παιχνίδι στο 95 και πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ωστόσο μένω στην εξέλιξη των παιδιών και πως σε μετά από κάθε παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι.
Ευχαριστώ την ομάδα των Χωστίων για την φιλοξενία και τους εύχομαι καλή συνέχεια»

Share...

Διαβάστε επίσης...