Απρόβλεπτη ισοπαλία για την ομάδα του Λεβαδειακού, στο εντός έδρας παιχνίδι, με την ομάδα της ΑΕΚ Β’, με σκορ 2-2, το περασμένο Σάββατο σε αγώνα για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague 2.
Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, με τους οκτώ βαθμούς διαφορά που έχει από την Καλλιθέα, δείχνει ότι θα κατακτήσει την πρώτη θέση και θα πρέπει να προετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα μπαράζ με την πρώτη ομάδα του Α’ ομίλου, που όπως ολα δείχνουν θα είναι η Βέροια.
Στο προχθεσινό παιχνίδι ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από την ομάδα της ΑΕΚ Β’, αλλά αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε στο 21’ πίσω στο σκορ με 0-2.
Ομως η αντίδραση των παικτών του Λεβαδειακού ήταν άμεση και σε διάστημα δύο λεπτών πέτυχαν δύο τέρματα και ισοφάρισαν σε 2-2 και θα μπορούσαν να πάρουν και την νίκη. συμφωνα με την εικόνα του ματς, ενώ είχαν χαμένο πέναλτι, αλλά και ευκαιρίες που δεν χάνονται
Φάσεις και γκολ
Στο 13’ ο Μιτάι βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μεχία, με τον ρέφερι Παπαπέτρου να δείχνει την άσπρη βούλα.
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γιούσης, σημειώνοντας το 0-1
Στο 21’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με πλασσέ του Γιούση μέσα από την περιοχή.
Δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του Λεβαδειακού αντέδρασαν. Ο Μεχία με έξοχη μπαλιά 30μ. βρήκε τον Κωνσταντινίδη που μέσα στην περιοχή με προσποίηση απέφυγε τον Λάτσι και με πλασσέ νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ μειώνοντας σε 1-2.
Στο 25’ ο Λεβαδειακός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Νίλι να πλασσάρει μέσα από την περιοχή τον Χατζηεμμανούλη και 2-2.
Στο 36’ απευθείας φαουλ του Μεχία, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 54’ σέντρα του Παναγιώτου από αριστερά, ο Μπαρμπόσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να κάνει καλό πλασσέ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 59’ ο Παναγιώτου, πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα προ του Γκαρσία, κερδίζοντας πέναλτι.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πολέττο, για να απεκρούσει με τα πόδια ο Χατζηεμμανουήλ και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης, υπό πίεση πλάσσαρε άουτ.
Στο 93’ ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη, όταν σε αντεπίθεση, ο Μεχία, βρήκε τον Νίλι που έσπασε το τεχνικό οφ-σάιντ και φτάνοντας το ύψος της περιοχής έδωσε δίπλα στον Βρακά που μόνος απέναντι από τον Χατζηεμμανουήλ, πλάσσαρε με τον γκολκίπςερ της ΑΕΚ να διώχνει και στην επαναφορά ο Νίλι μόνος πλάσσαρε άουτ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 17΄Ιατρούδης, 57’ Νίλι, 69’ Γιούσι, 78’ Λιάγκας, 70’ Χριστόπουλος
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέττο, Μουτίνιο (74’ Βρακάς), Μπαρμπόσα (61’ Δούμτσιος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης
ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Κορνέζος (74΄Γιανούτσος), Σταμούλης, Μπούσης, Μπάμπης, Γερολέμου, Μιτάι (91’ Ραντόνια), Γκαρσία (69’ Χριστόπουλος), Γιούσης, Ιατρούδης (74’ Γκολφίνος)

