«Προσκλητήριο» φιλάθλων από τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Διστόμου. Κρίσιμο ματς με τον Παλαμά την Κυριακή στο Δίστομο για την παραμονή στην Γ’ Εθνική

Για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής, η σχετική ανακοίνωση του Π.Ο. Αμβρυσσέα Διστόμου  είναι η εξης:


   «Την Κυριακή 3/4/2022 (4 μ.μ.) η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, με τον Ατρόμητο Παλαμά. 

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να παραβρεθεί στο γήπεδο και σε πλαίσια αθλητικά με την δυναμική  παρουσία του να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας  μας. 

Λόγω των ειδικών συνθηκών του αγώνα κάνουμε γνωστό ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ( μάσκες, πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης) καθώς και για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη της Περιφέρειας Λιβαδειάς όπου και θα διεξάγει ελέγχους. 

Για τον λόγο αυτό καλό θα είναι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα πριν φτάσουν στον χώρο του γηπέδου.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνετε μέχρι και την Κυριακή μεσημέρι από τα εξής σημεία.

-Καφέ Κουτριαρης.

-Καφέ Πλάτανος.

-Τσιπουράδικο Ευοι – Ευαν.-Καφέ Αλώνια. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:6987749356 Μάριος Δημήτρης.6932385371. Θεοφάνης Φιλίππου.6974391950 Ζάκκας Νικόλαος >>.

Share...

nea

Next Post

Η Π.Σ. Ε. στην 28η International Mediterranean Tourism Market

Πα Απρ 1 , 2022
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού Ηλίας Μπουρμάς ήταν επικεφαλής της αποστολής της Στερεάς Ελλάδας στην 28η International MediterraneanTourism Market, στην οποία συμμετείχαν επιπλέον ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μάνος Γέμελος, υπηρεσιακοί παράγοντες και φυσικά εκπρόσωποι επαγγελματικών ενώσεων του τουριστικού κλάδου. Η Περιφέρεια Στερεάς […]