Προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση έργου αγροτικής οδοποιίας

Προγραμματική σύμβαση συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση Αγροτικής Οδοποιίας στον Δήμο Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας (β΄φάση)», προϋπολογισμού 166.500 €.

Αντικείμενο του έργου, είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής των αγροτικών δρόμων από την παραλία του Αγ. Ισιδώρου προς Κούτρο και από την Επαρχιακή Οδό Αντίκυρας – Δεσφίνας προς τον ελαιώνα της περιοχής. Προβλέπεται επίσης και η ασφαλτόστρωση συγκεκριμένων αγροτικών δρόμων.

Η προγραμματική σύμβαση κρίθηκε αναγκαία για τον καθορισμό νομικού πλαισίου συνεργασίας του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, που είναι ο κύριος του έργου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία εξασφάλισε τη χρηματοδότηση.

«Εκτελούμε μια σειρά έργων διάνοιξης ή συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις Περιφερειακές μας Ενότητες. Επιθυμία και επιδίωξή μας είναι να είμαστε στο πλευρό των αγροτών μας, να παρεμβαίνουμε με έργα τα οποία διευκολύνουν την επίπονη καθημερινότητά τους.

»Σε αυτά τα έργα έρχεται να προστεθεί άλλη μια παρέμβαση, προϋπολογισμού 166.500 ευρώ, σε συνεργασία με το Δήμο Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας. Στόχος είναι η αποκατάσταση δρόμων στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αντίκυρας και η ασφαλτόστρωση όσων τμημάτων κρίνεται αναγκαίο», δήλωσε ο  Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

«Συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να καλύψουμε ανάγκες του δήμου μας και συγκεκριμένα τα έργα αγροτικής οδοποιίας που πρέπει να γίνουν στην περιοχή της Αντίκυρας. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για την ανταπόκριση και τη χρηματοδότηση του έργου», δήλωσε ο Δήμαρχος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς.

Share...

nea

Next Post

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Τρ Μαρ 22 , 2022
Το νερό είναι δημόσιο, κοινωνικό αγαθό! Η άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης είναι ζωτικής σημασίας για όλους του πολίτες! Η ιδιωτικοποίησή τους παραβιάζει το Σύνταγμα και βρίσκεται σε αντίθεση με το δημόσιο συμφέρον! Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22 Μαρτίου είναι ημέρα ευθύνης, εάν σκεφτούμε ότι πάνω […]

Σας ενδιαφέρουν