Με τη σκέψη μας στον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας – Ο Δήμος Θηβαίων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μας αφήνουν ασυγκίνητους. Μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, προσφέροντας λίγη ανθρωπιά.

Ο Δήμος Θηβαίων συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου(Πελοπίδου και Αγγελίδου) από την Τετάρτη 9 Μαρτίου έως και την επόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου (εργάσιμες ημέρες) και ώρες 10:00 έως 13:00.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι τα εξής:

Κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλατα, κονσέρβες, φρυγανιές κ.λπ) παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες και υγειονομικό/φαρμακευτικό υλικό(αποστειρωμένες γάζες και επίδεσμοι, λευκοπλάστ, αλοιφές εγκαυμάτων).

«Απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας αυτές τις δύσκολες ώρες να σταθούν στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που βιώνουν τη φρίκη του πολέμου», τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Share...

nea

Next Post

Αδράνεια για τα ακίνητα της Κρύας

Τε Μαρ 9 , 2022
       Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Φεβρουαρίου με έκπληξη και αγανάκτηση μάθαμε πως η ΕΤΑΔ άλλαξε τις υπάρχουσες κλειδαριές του Νερόμυλου, έχοντας ζητήσει προηγουμένως από το Δήμαρχο της Λιβαδειάς να εκκενώσει το κτήριο εντός των ημερών. Είναι μια εξέλιξη την οποία φοβόμασταν ότι θα αντιμετωπίσουμε, εξαιτίας της κωλυσιεργίας της Δημοτικής Αρχής που […]

Σας ενδιαφέρουν