Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση HORECA 2022 που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα από 11 έως 14 Φεβρουαρίου 2022. 

Με τη συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αξιοποιεί κάθε ευκαιρία προβολής τόσο των επιχειρήσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και αυτών στον κλάδο της εστίασης. 

Στην έκθεση HORECA 2022 φιλοξενήθηκαν τα παραδοσιακά και μοναδικής ποιότητας Στερεοελλαδίτικα προϊόντα που μαζί με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν μια ξεχωριστή γαστρονομική και τουριστική εμπειρία. 

Πληθώρα τοπικών προϊόντων από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες εντυπωσίασαν τους επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποσπώντας θετικές κριτικές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για την προβολή του τόπου μας μέσα από εκθεσιακά γεγονότα υψηλής απήχησης στην επιχειρηματική κοινότητα. 

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κος Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε « Τόσο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, όσο και εμείς ως Αντιπεριφέρεια Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας γνωρίζουμε καλά ότι η περιφερειακή ανάπτυξη διέρχεται αναμφίβολα από την επιχειρηματική ανάπτυξη, δηλαδή την τάση των εταιρειών να μεγαλώνουν, να αυξάνουν το τζίρο τους και να δημιουργούν  σταθερές θέσεις εργασίας. Μια τέτοια δυναμική προοπτική προϋποθέτει τη δικτύωση και τις συνέργειες, που με τη σειρά τους αναπτύσσονται μέσα στο φυσικό περιβάλλον μεγάλων εκθεσιακών γεγονότων. Για αυτό συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς να ενδυναμώνουμε την υγιή επιχειρηματικότητα στηρίζοντας την προσπάθεια κάθε Στερεοελλαδίτη επιχειρηματία να διευρύνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα μπαίνοντας σε νέες αγορές και να ενδυναμώσει τη ζήτηση των ξεχωριστών σε ποιότητα προϊόντων που τόσο επάξια μας προσφέρει». 

Share...

nea

Next Post

Εύλογα ερωτήματα για την αξιοπιστία των μεταφορικών μέσων του ΕΚΑΒ στη Βοιωτία

Τρ Φεβ 15 , 2022
Ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης, με ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, ζητά απαντήσεις σε σχέση με την αξιοπιστία των μεταφορικών μέσων του ΕΚΑΒ στη Βοιωτία. Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι την Παρασκευή 11-2-2022 σημειώθηκε ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Θήβα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θήβας όπου διασωληνώθηκε και στην συνέχεια, λόγω κρισιμότητας […]

Σας ενδιαφέρουν