Δωρεά εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Ιατρείο Ορχομενού

Έναν φορητό απινιδωτή και ένα σύγχρονο φορητό υπέρηχο, για την κάλυψη αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών των πολιτών του δήμου Ορχομενού, παρέδωσαν στο πολυδύναμο ιατρείο Ορχομενού η δήμαρχος Βούλα Καράλη, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ζυγογιάννης και Γρηγόρης Ξηρογιάννης καθώς και ο πρόεδρος της Τ.Κ Ορχομενού Γιάννης Ζουρνής.

Η δωρεά είναι μία ευγενική προσφορά εταιρείας που δραστηριοποιείται στο Δήμο και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Εξειδικευμένος χειριστής ιατρικών μηχανημάτων υπέδειξε στους γιατρούς του ιατρείου τον τρόπο λειτουργίας του απινιδωτή και του φορητού υπέρηχου, τα οποία ενισχύουν τις υπάρχουσες υποδομές υγείας του Δήμου Ορχομενού και αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους δημότες του.

“Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας στο πολυδύναμο ιατρείο του Δήμου μας και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ για την στελέχωσή του και με το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό προκειμένου να επιτελεί το ρόλο του”, δήλωσε η δήμαρχος Βούλα Καράλη.

Share...

nea

Next Post

“Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσοι διέπραξαν εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας πρέπει να πληρώσουν”

Τρ Φεβ 15 , 2022
Χαιρετισμός Δημάρχου  Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Γιάννη Σταθά Για την 79η Επέτειο Μνήμης της Σφαγής του Δομένικου            Συμπληρώνονται αύριο 79 χρόνια από την ημέρα που άντρες των ιταλικών δυνάμεων κατοχής εισέβαλαν, κατέστρεψαν ολοκληρωτικά και εκτέλεσαν 150 άμαχους πολίτες του Δομένικου της Ελασσόνας στις 16-17 Φεβρουαρίου 1943.             Λίγες ημέρες πριν ομάδα ανταρτών του […]

Σας ενδιαφέρουν