Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: «Εργασίες τέλους χρήσης σύμφωνα με τα ΕΛΠ και τη φορολογία εισοδήματος»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 4 ωρών την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ώρες 17:00 – 21:00, με θέμα: «Εργασίες τέλους χρήσης σύμφωνα με τα ΕΛΠ και τη φορολογία εισοδήματος», μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να ενημερωθούν σχετικά με τις εργασίες τέλους χρήσης για την κατάρτιση του ισολογισμού και τον προσδιορισμό των αποτελεσμάτων (λογιστικών και φορολογικών) σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στη φορολογική νομοθεσία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη λογιστηρίων και οικονομικών διευθύνσεων, ελεύθερους επαγγελματίες λογιστές και οικονομολόγους, σύμβουλους επιχειρήσεων αλλά και ορκωτούς ελεγκτές λογιστές.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Νικόλαος Δημ. Κατσίδης, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής με 21 χρόνια ελεγκτική προϋπηρεσία διενεργεί τον τακτικό και το φορολογικό έλεγχο σε μεγάλες και μεσαίες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αλλά του ευρύτερου δημοσίου τομέα. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.

Share...

nea

Next Post

Παγκόσμια ημέρα παιδικού καρκίνου

Τρ Φεβ 15 , 2022
Η 15η Φεβρουαρίου, έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, μια πρωτοβουλία των γονιών των καρκινοπαθών παιδιών. Παιδικός καρκίνος. Ένα αντιφατικό δίδυμο λέξεων, από εκείνα που σου προκαλούν ανάμεικτα ή ακόμη καλύτερα γλυκόπικρα συναισθήματα. Η λέξη παιδί πάντα παραπέμπει στην αθωότητα, την ανεμελιά, το παιχνίδι, το γάργαρο γέλιο, τη χαρά, […]

Σας ενδιαφέρουν