Παράδοση Εργοσυνόλου προγράμματος Συμπαραγωγής F-16

Το πρώτο εργοσύνολο του πίσω μέρους της ατράκτου (aft fuselage) του αεροσκάφους F-16 παραδόθηκε σήμερα  στην  Lockheed Martin, στο πλαίσιο του προγράμματος συμπαραγωγής F-16.

Το εργοσύνολο αυτό κατασκευάζεται από την ΕΑΒ, που είναι μοναδικός υποκατασκευαστής και τροφοδοτεί ολόκληρη την τελική γραμμή παραγωγής του αεροσκάφους στις εγκαταστάσεις της Lockheed στο Greenville (Νότια Καρολίνα, HΠΑ). Συνιστά όχι μόνο το μεγαλύτερο εργοσύνολο της ατράκτου του μαχητικού αεροσκάφους, αλλά και ένα από τα πλέον πολύπλοκα της δομής του σε ό,τι αφορά τις τάσεις που δέχεται, καθώς φιλοξενεί το κύριο μέρος του κινητήρα αλλά και το σύστημα αεροδυναμικής πέδησης.

ΕΑ

Με αφορμή αυτό το γεγονός η Lockheed Martin έδωσε τα συγχαρητήριά της στην ΕΑΒ για την ανοδική πορεία του προγράμματος σε σχέση με τις παραδόσεις. Eυχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό για τη συνεργασία, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος, τηρώντας απόλυτα τα ιδιαίτερα στενά χρονοδιαγράμματα. 

Η ΕΑΒ χαιρετίζει την παράδοση του δομικού συγκροτήματος, καθώς αποτελεί σημαντικό επίτευγμα στην προσπάθεια για την επιτυχημένη εξέλιξη του προγράμματος. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ θα συνεχίσουν να εργάζονται απο κοινού αποτελεσματικά, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας. 

Share...

nea

Next Post

Γιάννης Μπουτάρης για το Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας: «Πολιτισμός, όπως πρέπει να είναι η σύχρονη Ελλάδα»

Κυ Φεβ 6 , 2022
Τις εγκαταστάσεις του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας επισκέφθηκε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Κατά τη διάρκεια αυτής της τιμητικής επίσκεψης, ο κ. Μπουτάρης ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρώναπό τον κ. Αντώνη Αλακιώτη, πρόεδρο του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας και της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, και ενημερώθηκε […]