Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: «Social Media Marketing & Advertising»

1 min read

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών την Πέμπτη 10 & Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, ώρες 17:00 – 21:00, με θέμα: «SocialMedia Marketing & Advertising», μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Το σεμινάριο έχει στόχο να εξοικειώσει τις επιχειρήσεις με τα εργαλεία μάρκετινγκ που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τη δική τους στρατηγική προώθησης της επιχείρησής τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη marketing, επικοινωνίας, αλλά και επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν την εταιρεία τους μέσω των σύγχρονων εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και να βελτιώσουν τα digital skills που διαθέτουν.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κ. Ελένη Κολλήγα, eBusiness & Digital Marketing Strategist με εμπειρία στη δημιουργία & εφαρμογή ολοκληρωμένης online στρατηγικής επιχειρήσεων σε Ελλάδα & Εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.

Share...

Διαβάστε επίσης...