Επίσκεψη Πούλου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Η Βουλευτής Γιώτα Πούλου συναντήθηκε το Σάββατο, με τον Διευθυντή της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς κ. Λεωνίδα Διαμαντή, τους κ.κ. Αντιγόνη Ελευθεριάδου Πρόεδρο, Δαμιανό Μωραΐτη Αντιπρόεδρο του Συλλόγου ‘’Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς’’ και την Κατερίνα Κεράστα, υπάλληλο της Βιβλιοθήκης και ταμία του Συλλόγου.

Μετά τη συνάντηση η κα Πούλου δήλωσε

Ανταποκρίθηκα άμεσα στο επείγον αίτημά τους, που έλαβα χθες, για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα τελευταία δυο χρόνια και που βάζουν σε κίνδυνο την λειτουργία της Βιβλιοθήκης.

Με σχετική Ερώτησή μου προς την Υπουργό Παιδείας στις 30 Αυγούστου 2021 και την επαναφορά της ως Επίκαιρης στις 10 Δεκεμβρίου, έθεσα το πρόβλημα στη Βουλή, αλλά δεν δόθηκε καμία ουσιαστική απάντηση από την υφ. κα Ζέτα Μακρή και τα προβλήματα πλέον έχουν οξυνθεί. 

Το δημιουργικό έργο της Βιβλιοθήκης, τόσο για τον Δήμο Λεβαδέων όσο και για τους όμορους Νομούς, πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα. 

Η συμπαράσταση όλων των συλλογικών, θεσμικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής μας κρίνεται αναγκαία.

Όλοι μαζί να υπερασπιστούμε το έργο και την λειτουργία της, διεκδικώντας άμεσες λύσεις από το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας.

Share...

nea

Next Post

Γενικές οδηγίες προστασίας και τηλέφωνα επικοινωνίας με τον Δήμο Τανάγρας ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας

Κυ Ιαν 23 , 2022
Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να επηρεάσει την ευρύτερη περιοχή μας με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις, ο Δήμος Τανάγρας βρίσκεται  σε αυξημένη ετοιμότητα με στόχο την ασφάλεια των πολιτών . Σας επιστούμε την προσοχή σε  περίπτωση που αντιληφθείτε κάποιον συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε […]

Σας ενδιαφέρουν