Απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας στο κάλεσμα της βουλευτή Γιώτας Πούλου για διαδικτυακή σύσκεψη με θέμα την διαχείριση της πανδημίας

Στα πλαίσια της διαρκούς επικοινωνίας με τους 6 Δήμους της Βοιωτίας, δεν εκφράζεται από κάποιον ως ζήτημα προτεραιότητας η διενέργεια  νέας σχετικής διαδικτυακής σύσκεψης. Βεβαίως ως αυτοδιοίκηση α΄και β΄βαθμού, βρισκόμαστε σε άριστη συνεργασία με όλους τους φορείς καθώς και με τους βουλευτές του νομού.

 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων την βουλευτή κα. Γιώτα Πούλου για την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν από την Περιφέρεια και τους Δήμους  και αντιλαμβανόμαστε την αγωνία της, η οποία είναι και αγωνία όλων, για την πορεία της πανδημίας.  

 Η διαχείριση του covid-19, σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στον νομό Βοιωτίας, γίνεται από την Γ.Γ.Π.Π. μετά από εισηγήσεις της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων και της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.  

 Είναι αυτονόητο ότι είμαστε στην διάθεση όλων για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

                                                                   Η Αντιπεριφερειάρχης

                                                                      Φανή Παπαθωμά

Share...

nea

Next Post

Κορονοϊός: 3.073 κρούσματα, 645 διασωληνωμένοι, 45 θάνατοι

Πε Μαρ 18 , 2021
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου covid-19 που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες από τον ΕΟΔΥ είναι 3.073, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 230.317 (ημερήσια μεταβολή +1,4%), εκ των οποίων 51,5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα […]

Σας ενδιαφέρουν