Η Θήβα στην εποχή του φυσικού αερίου

Το φυσικό αέριο έφθασε και στη Θήβα. Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων διανομής Αερίου(ΔΕΔΑ) ολοκλήρωσε τις εργασίες ενεργοποίησης του υφιστάμενου δικτύου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

Το δίκτυο, μέσης και χαμηλής πίεσης, είχε κατασκευασθεί από το 2007, όμως παρέμενε ανενεργό και ανεκμετάλλευτο.

Με την ενεργοποίησή του, η πόλη της Θήβας εισέρχεται σε μια νέα εποχή, με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να αποκτούν πρόσβαση σε μια οικονομικότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον πηγή ενέργειας.

Με αφορμή την ενεργοποίηση του υφιστάμενου δικτύου, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Με την τροφοδότηση του δικτύου, η Θήβα εισέρχεται στην εποχή του φυσικού αερίου, το οποίο  αποτελεί μια εναλλακτική ενεργειακή λύση με σημαντικά μικρότερο κόστος, που θα ανακουφίσει πολλά νοικοκυριά».

Για να συνδεθούν στο δίκτυο φυσικού αερίου της Θήβας, οι πολίτες θα πρέπει, αφού πρώτα εξακριβώσουν εάν το ακίνητό τους βρίσκεται σε οδό που περιλαμβάνεται στο δίκτυο, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Share...

nea

Next Post

07.00 με 18.30 θα λειτουργεί το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Τρ Μαρ 9 , 2021
Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς θα λειτουργεί καθημερινά από 07:00 – 18:30σύμφωνα με την Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 13805 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ  843 τεύχος Β’/ 3.3.2021. Οι αθλούμενοι προτείνεται να παραμένουν για άθληση μέχρι 1 ώρα προς αποφυγή συνωστισμού και για να δοθεί η δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό δημοτών να […]