Αποτελέσματα ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στη Δομβραίνα

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου δωρεάν ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Θίσβης, στο πλαίσιο των τακτικών δράσεων αντιμετώπισης και διαχείρισης της πανδημίας. Οι έλεγχοι(rapid tests) πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της κοινότητας Δομβραίνας με μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των πολιτών με την παρουσία του αντιδημάρχου Δ.Ε. Θίσβης, Αναστάσιου Καμούτση, καθώς και του προέδρου της Κοινότητας Δομβραίνας, Κωνσταντίνου Μπούγια.

Κατά τη διαδικασία μαζικής δειγματοληψίας πραγματοποιήθηκαν 121 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, εκ των οποίων προέκυψε ένα θετικό, το οποίο ενημερώθηκε και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Να σημειωθεί ότι το θετικό κρούσμα αφορά άτομο που δεν διαμένει στη Δημοτική Ενότητα Θίσβης.

Share...

nea

Next Post

Αισθητή η σεισμική δόνηση σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας

Τε Μαρ 3 , 2021
Αισθητή σε αρκετές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας έγινε η σεισμική δόνηση, η οποία σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021. Σύμφωνα με τα  τελευταία στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ, πραγματοποιήθηκε 16 χλμ. νότια της Ελασσόνας και είχε εστιακό βάθος 7,8 χιλιόμετρα. Λίγα λεπτά αργότερα, σημειώθηκε νέα δόνηση, μεγέθους 4,6 Ρίχτερ με […]

Σας ενδιαφέρουν