Νέα έργα σε σχολεία και γήπεδα της Βοιωτίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά συνάντησε σήμερα στο γραφείο της στην ΠΕ Βοιωτίας τους 6 Δημάρχους του νομού, Ι.Ταγκαλέγκα, Γ. Αναστασίου, Β.Καράλη, Γ. Ντασιώτη, Β.Περγάλια και Ι.Σταθά, παρουσία των Μ.Μ.Ε και τους ενημέρωσε για τα 2 έργα που εντάσσονται στο τεχνικό πρόγραμμα της περιφέρειας με τίτλο: α)Συντηρήσεις  μικρής κλίμακας σε σχολικές μονάδες της ΠΕΒ προϋπολογισμού200.000ευρώ και β) Συντήρηση χλοοτάπητα γηπέδων ποδοσφαίρου της ΠΕΒ προϋπολογισμού 150.000ευρώ.  

Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: « Πρόκειται για την προετοιμασία δύο μεγάλων έργων που αγγίζει την καθημερινότητα των πολιτών με την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που έχει κάθε δήμος στην αρμοδιότητα του, καθώς και την συντήρηση των σχολείων. Επικουρικά στεκόμαστε δίπλα στους δήμους μας για να αποδωθούν με τον καλύτερο τρόπο, τα οφέλη στους πολίτες».                                                                                         

Share...

nea

Next Post

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κοντά στους απεργούς της PIPE LIFE

Τε Μαρ 3 , 2021
Το εργοστάσιο της Pipelife Hellas Α.Ε. στη Θήβα, στο οποίο και πραγματοποιείται 48ωρη απεργία αρχής γενομένης από σήμερα, επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, με τους Τομεάρχης Εργασία και βουλευτή Γιώργο  Μουλκιώτη, Γιώργο Σκλάβο, Γραμματέα και Χρήστο Καραλή, υπεύθυνο Συνδικαλιστικού της Νομαρχιακής Επιτροπής. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το Σωματείο των Εργαζομένων αναφορικά με τις προθέσεις […]

Σας ενδιαφέρουν