Μείωση έως και 97% στο τέλος κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Λεβαδέων

Σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων κι έπειτα από πρόταση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής εγκρίθηκε γενναία μείωση έως και 97% στο τέλος κοινόχρηστων χώρων (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος/ περίπτερα), μέσω της τροποποίησης της 463/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων περί καθορισμού των τελών κοινόχρηστων χώρων. 

Οι ιδιοκτήτες όλων των οικονομικών ζωνών της Δημοτικής Ενότητας Λεβαδέων, αλλά και όλων των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων που κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων, θα πληρώνουν συμβολικά 1€/ τ.μ  για ολόκληρο το 2021.

Το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ ορίζεται εξαιτίας της νομικής αδυναμίας να υπάρξει μηδενική χρέωση.

Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες που έδωσε η πολιτεία σε μειώσεις και απαλλαγές. Στέκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών του Δήμου Λεβαδέων που δοκιμάζονται σκληρά από τις αναπόφευκτες οικονομικές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης. Γνωρίζοντας ότι η τοπική οικονομία ματώνει, ο Δήμαρχος Λεβαδέων στη ψήφιση του προϋπολογισμού, είχε αναφερθεί στις δυνατότητες μελλοντικής επουλωτικής παρέμβασης του Δήμου Λεβαδέων στις οικονομικές πληγές των τοπικών επιχειρηματιών. Κι αυτό έπραξε. Φυσικά, θα ακολουθήσει και συνέχεια.

Share...

nea

Next Post

Αποτελέσματα ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στη Δομβραίνα

Τε Μαρ 3 , 2021
Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου δωρεάν ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Θίσβης, στο πλαίσιο των τακτικών δράσεων αντιμετώπισης και διαχείρισης της πανδημίας. Οι έλεγχοι(rapid tests) πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της κοινότητας Δομβραίνας με μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των πολιτών με […]