«Να σταματήσει η υποβάθμιση των ΕΛ.ΤΑ. στον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων»

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση, έφερε στη Βουλή τα αιτήματα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων για την αποτροπή της υποβάθμισης των ΕΛ.ΤΑ.

Με την παρέμβασή του, ο βουλευτής επισημαίνει τον έντονο προβληματισμό του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων και την καθολική αντίθεση στην υποβάθμιση των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ και στην αλλαγή του τρόπου λειτουργείας τους, με υποτιθέμενο στόχο τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Συντάσσεται με την αγωνία της δημοτικής αρχής για το υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου, το οποίο εξυπηρετεί, εκτός από τους κατοίκους του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και κατοίκους κοινοτήτων όμορων Δήμων και ο χώρος ευθύνης του καλύπτει μια τεράστια περιοχή, ενώ οποιαδήποτε σκέψη υποβάθμισής του, σημαίνει πως οι πολίτες θα πάψουν να εξυπηρετούνται και θα ταλαιπωρούνται.

Τέλος, αιτείται την ενίσχυση σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό του εν λόγω υποκαταστήματος, ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες του.

Share...

nea

Next Post

Αύριο η καταβολή του πρώτου μήνα της παράτασης των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν τον Ιανουάριο

Κυ Φεβ 28 , 2021
Κατόπιν της δημοσίευσης της ΚΥΑ 8534/279/24.2.2021 στο ΦΕΚ 771/26.2.2021 για τη δίμηνη παράταση των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν ή λήγουν εντός του πρώτου διμήνου του έτους, στο πλαίσιο των νέων κυβερνητικών μέτρων για τη στήριξη της αγοράς εργασίας, ο Οργανισμός ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η καταβολή του πρώτου μήνα της […]

Σας ενδιαφέρουν