Θήβα-Φωτιά σε δομή προσφύγων: Νεκρό 7χρονο αγόρι

Νεκρό είναι, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, το επτάχρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από φλεγόμενο κτίριο σε δομή φιλοξενίας, στη θέση Χαραϊντίνι της Θήβας.

Πρόκειται για παιδί επταμελούς οικογένειας, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πυρκαγιά ξέσπασε τις βραδινές ώρες της Τρίτης στη δομή, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν άμεσα στο σημείο, αρχικά απωθήθηκαν από διαμένοντες. Στη συνέχεια, και με την παρέμβαση της ΕΛΑΣ ξεκίνησαν να επιχειρούν.

Η πυρκαγιά έχει πλέον κατασβεστεί.

H πυροσβεστική στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Οι πυροσβεστικές δυνάμεις απωθήθηκαν κατά την προσέγγισή της για κατάσβεση πυρκαγιάς στη Δομή προσωρινής υποδοχής προσφύγων, στη θέση Χαραϊντίνι Θήβας Βοιωτίας. Στην συνέχεια με την συνδρομή της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε η κατάσβεση σε κτήριο ενώ ήδη είχε ανασυρθεί από τους φιλοξενούμενους ένα μικρό αγόρι χωρίς τις αισθήσεις του. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα».

Share...

nea

Next Post

Κινητοποίηση για την ενίσχυση του νοσοκομείου Λιβαδειάς

Τε Φεβ 24 , 2021
Πραγματική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, απαίτησαν με τη σημερινή απεργιακή τους κινητοποίηση οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία. Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) είχε κηρύξει 24ωρη απεργία για σήμερα Τρίτη, ενώ η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία πανελλαδική στάση εργασίας. Στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, οι εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές, πραγματοποιήσαν […]

Σας ενδιαφέρουν