Καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης σε όχημα αστυνομικών της Θήβας από τον Δήμαρχο Θηβαίων

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γεώργιος Αναστασίου, καταδικάζει την πρόσφατη πράξη δολιοφθοράς σε περιουσία αστυνομικών που υπηρετούν στην Ομάδα Δίας Θηβών. Τα ξημερώματα της Κυριακής, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές και στη συνέχεια πυρπόλησαν Ι.Χ. αυτοκίνητο που ανήκει στο ζευγάρι των αστυνομικών.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο κ. Αναστασίου προέβη στην εξής δήλωση: «Πρόκειται πραγματικά για άνανδρη και ανέντιμη πράξη να στοχοποιούνται πολίτες και να καταστρέφεται η περιουσία τους εξαιτίας της ιδιότητας και του επαγγέλματός τους. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και ο σεβασμός προς τους συμπολίτες αποτελεί θεμελιώδη κανόνα μιας ευνομούμενης κοινωνίας».

Share...

nea

Next Post

Ελλάδα: 1.496 νέα κρούσματα (26 στη Βοιωτία), 284 διασωληνωμένοι, 17 θάνατοι

Τε Φεβ 10 , 2021
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1.496 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται στα 167.549, εκ των οποίων 51,9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτηση βρέθηκε ότι 6.073 (3,6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι […]

Σας ενδιαφέρουν