Χορηγία rapid test στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιεών από τα Σωληνουργεία Κορίνθου

Σε χορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλιάρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη σήμερα η εταιρεία «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ». 

       Η χορηγία κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική, δεδομένης της συχνής διεξαγωγής test στο Δήμο μας.

        Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος κατά την παραλαβή των test δήλωσε: «Ευχαριστώ την εταιρεία «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ», η οποία σήμερα, με εκπρόσωπό της ,μας παρέδωσε σημαντικό αριθμό rapid tests. Πρόκειται για μια χορηγία που μας προσθέτει όπλα στην αντιμετώπιση της πανδημίας και με το επιπλέον δεδομένο πως πολλοί συνδημότες μας είναι εργαζόμενοι στην εν λόγω βιομηχανία ,η οποία  στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης,  εμπράκτως συνδράμει το Δήμο μας, στην αντιμετώπιση της πανδημίας».

Share...

nea

Next Post

Καθημερινά τεστ και απολυμάνσεις ζητάει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Λιβαδειάς

Τρ Φεβ 9 , 2021
Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Λιβαδειάς επισημαίνει πως λόγω της έξαρσης της πανδημίας, συνδυαστικά με την εμφάνιση νέων μεταλλάξεων στην Ελλάδα, απαιτούνται συντονισμένες και στοχευμένες δράσεις για την προστασία των εργαζομένων, όπως τα καθημερινά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και τα προγράμματα απολυμάνσεων στους εργασιακούς δημοτικούς χώρους. Η ανακοίνωση του […]