Η εστίαση Λιβαδειάς, στις 10 Φεβρουαρίου, “παραδίδει τα κλειδιά”

Στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, οι επιχειρηματίες της εστίασης θα παραδώσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.

Μετά από μια πανελλήνια συνδιάσκεψη που είχαν τα σωματεία με την Ομοσπονδία τους ΠΟΕΣΕ, αποφάσισαν ώστε την ερχόμενη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, να συγκεντρώσουν από κάθε πόλη όλοι οι επισιτιστές των κλειδιά των επιχειρήσεών τους και να τα στείλουν στην Ομοσπονδία. Με τη σειρά της η Ομοσπονδία με μια αντιπροσωπεία, θα τα παραδώσει στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι επιχειρηματίες μιλούν για το “θάνατο της εστίασης” και ζητούν μέτρα οικονομικής στήριξης τους, ενώ ο απ0οκλεισμός του 40% του κλάδου από την επιστρεπτέα προκαταβολή 5 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το κλίμα δυναμίτισε και ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με τις πρόσφατες δηλώσεις του, μέσω των οποίων, με ειρωνικό τρόπο, κάλεσε τους επιχειρηματίες να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους.

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει και το Σωματείο “Νέα εστίαση” Λιβαδειάς.

Share...

nea

Next Post

Πρόγραμμα αναβάθμισης F-16 Viper για την Πολεμική Αερόπορια

Πα Φεβ 5 , 2021
Το πρώτο F-16 Viper της Πολεμικής Αεροπορίας, που αναβαθμίστηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, έπειτα από τις επιτυχείς δοκιμαστικές πτήσεις απογειώθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 από την 114 Πτέρυγα Μάχης με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.Στις ΗΠΑ, θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και οι τελικές πιστοποιήσεις στο συγκεκριμένο αεροσκάφος, […]

Σας ενδιαφέρουν