Η δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα!

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την πανδημία για να επιβάλει τον αυταρχισμό, την καταστολή, τον περιορισμό δικαιωμάτων, την διάλυση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας και Υγείας. 

Θέλει πολίτες φοβισμένους, αδρανείς, κλεισμένους στα σπίτια τους για να μπορεί χωρίς αντίσταση να νομοθετεί ενάντιά τους.  

Οι νέοι και οι νέες έδειξαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας ότι θα σταθούν απέναντι στο νομοσχέδιο – έκτρωμα που προωθούν Κεραμέως και Χρυσοχοΐδης για την αστυνομοκρατία στα Πανεπιστήμια αλλά και ενάντια στο σχέδιο απαξίωσης της δημόσιας Παιδείας. 

 Έδειξαν ότι οι αντισυνταγματικές απαγορεύσεις της κυκλοφορίας και της διαμαρτυρίας θα μείνουν στα χαρτιά. Το άρθρο 11 του Συντάγματος είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ψωμί, παιδεία, ελευθερία  και υγεία για όλους!

Γιώτα Πούλου

Share...

nea

Next Post

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ηλεκτροδότησης στη Θίσβη

Πε Ιαν 28 , 2021
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28/1/2021 προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου, με τον προϊστάμενο του Τεχνικού Τομέα του ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Θηβών, κ. Γεώργιο Σιδέρη, με αντικείμενο το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει με τις διακοπές ηλεκτροδότησης στη δημοτική ενότητα Θίσβης και την εξέλιξη των έργων. Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος […]

Σας ενδιαφέρουν