Από 2 έως 4 Φεβρουαρίου στην Τανάγρα η αεροπορική άσκηση «Skyros» με τη συμμετοχή γαλλικών Rafale

Η εκπαιδευτική άσκηση «Skyros» με τη συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων της Γαλλίας και της Ελλάδας, θα διεξαχθεί στη βάση της Τανάγρας από 2 έως και 4 Φεβρουαρίου. 

   Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο της άσκησης θα μετασταθμεύσουν στην αεροπορική βάση Τανάγρας τέσσερα αεροσκάφη Rafale και ανάλογο προσωπικό υποστήριξης της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας. 

   Την  Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί η Ημέρα Διακεκριμένων Προσώπων (DV Day) της άσκησης, στην οποία θα παραβρεθούν ο Γάλλος πρέσβης, ο επικεφαλής της γαλλικής αποστολής και αντίστοιχη εκπροσώπηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Share...

nea

Next Post

«Άρνηση Κυβέρνησης να απαντήσει στα ερωτήματα για τον προγραμματισμό έργων του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Βοιωτία»

Δε Φεβ 1 , 2021
Μετά την άρνηση της Κυβέρνησης να απαντήσει για το ζήτημα του προγραμματισμού έργων του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Βοιωτία, ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτηςκαι ο υπεύθυνος ΚΤΕ Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αρβανιτίδης επανέρχονται με νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας.  Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές επισημαίνουν […]

Σας ενδιαφέρουν