Συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με εκπροσώπους των εμπορικών καταστημάτων και της εστίασης

Αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στον επιχειρηματικό κόσμο και στον κλάδο της εστίασης, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, Τάσο Σαμιώτη, και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Θήβας(ΟΕΒΕ Θήβας), Παναγιώτη Χαρατσή. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Καμούτσης και Ανδρέας Χατζησταμάτης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες και οι επιχειρηματίες εστίασης της Θήβας, πολλοί εκ  των οποίων ασφυκτιούν εξαιτίας του συνεχιζόμενου lockdown και κινδυνεύουν με οριστικό «λουκέτο».

Ο Δήμος Θηβαίων, στηρίζοντας τον επιχειρηματικό κόσμο, έχει ήδη λάβει αποφάσεις για τη μείωση των τελών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2020, καθώς και για μειώσεις στα μισθώματα καταστημάτων και των σχολικών κυλικείων, σύμφωνα με τις εκάστοτε ΚΥΑ. 

Ταυτόχρονα, επεξεργάζεται τη δυνατότητα λήψης απόφασης για τη μείωση ή την απαλλαγή των ανταποδοτικών τελών. Να σημειωθεί επίσης ότι είναι σε ισχύ διευκολύνσεις στις πληρωμές μέσω ρύθμισης οφειλών.

Share...

nea

Next Post

Έχουμε Σύστημα Ποινικής Δικαισύνης εχθρικό προς το θύμα

Τε Ιαν 27 , 2021
Με αφορμή την υπόθεση των δημοσίων καταγγελιών Μπεκατώρου, χρήσιμο είναι όσοι συλλειτουργούμε στο Σύστημα Ποινικής Δικαιοσύνης να μπορούμε να διατυπώσουμε ορισμένες αλήθειες, που νοηματοδοτούν το πολλές φορές στεγνό και ανούσιο γράμμα του νόμου. Αφορμή το πολυσυζητημένο «γιατί το θυμήθηκε τώρα;» που παρατηρούμε στο δημόσιο διάλογο να απευθύνεται, εμμέσεως ή εμμέσως, προς την […]