Χειροπέδες στα Πανεπιστήμια βάζουν Χρυσοχοΐδης και Κεραμέως!

Στη δίχως τέλος και συστηματική υποβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης η κυβέρνηση επιβάλει τη μόνιμη παρουσία αστυνομικών μέσα στα Πανεπιστήμια, εξοπλισμένων μάλιστα με γκλομπ και χειροπέδες, αλλά και με δικαίωμα συλλήψεων.

Παρά την καθολική άρνηση της πανεπιστημιακής κοινότητας, παρά την άρνηση των αστυνομικών υπαλλήλων να εμπλακούν στους καταστροφικούς πειραματισμούς, των κ. κ. Χρυσοχοΐδη και Κεραμέως. 

Η καταστολή, μάλιστα, της Ακαδημαϊκής ελευθερίας στοιχίζει 30 εκατομμύρια ευρώ!

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση απαξιώνει τα πτυχία των ΑΕΙ προς όφελος των ιδιωτικών κολλεγίων προκαλώντας την αντίδραση των επαγγελματικών φορέων, μειώνει το 2021 τον προϋπολογισμό για τα πανεπιστήμια κατά 7,7%, δηλαδή κατά 20 εκατομμύρια ευρώ ή μία «λίστα Πέτσα», ενώ η Ελλάδα έχει αναλογικά τους λιγότερους καθηγητές στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Δεν λείπουν οι αστυνομικοί από τα Πανεπιστήμια, λείπουν βιβλία, χρήματα και καθηγητές!

Γιώτα Πούλου

Share...

nea

Next Post

ΥΠΠΠ: Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, ελεύθεροι να πηγαίνουν όπου θέλουν σε μια συνάθροιση

Πα Ιαν 22 , 2021
Οι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ είναι ελεύθεροι να πηγαίνουν όπου θέλουν σε μια συνάθροιση, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την οποία δίνει διευκρινίσεις σχετικά με το σημείο του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Συναθροίσεων από την Αστυνομία, που ανακοινώθηκε σήμερα, που αφορά σε οριοθετημένο χώρο για τους εκπροσώπους […]

Σας ενδιαφέρουν