Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η Φανή Παπαθωμά

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η  Αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, καταγγέλλοντας ανοίκειες επιθέσεις, εις βάρος της, μέσω υβριστικών και απειλητικών τηλεφωνημάτων.

Στην ανάρτησης της η κ. Παπαθωμά αναφέρει:

«Η ανοχή έχει και όρια!!!!!

Είμαι εδώ και τους….περιμένω!!!!!

Κατέθεσα σήμερα έγκληση κατά αγνώστων και λοιπόν υπευθύνων θρασύδειλων βεβαίως, για ανοίκειες επιθέσεις στο πρόσωπό μου.

Με την θλιβερή βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται για κακόγουστα αστεία, προσήλθα στην Εισαγγελία Λιβαδειάς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, οι συκοφαντίες, ο εκφοβισμός και οι απειλές δεν χωράνε σε καμμιά λογική μου και αντιμετωπίζονται από την πλευρά μου από τον νομό.

Υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα, από άγνωστους αριθμούς, ξανά και ξανά και ξανά με φρασεολογία και μεθόδους που δεν τιμά καμία ανθρώπινη ύπαρξη.

Δεν υπάρχει ανοχή!

Δεν υπάρχει σιωπή!

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Απερίσπαστοι από τις θρασύδειλες επιθέσεις συνεχίζουμε, την δουλειά που μας ανέθεσαν οι Βοιωτοί πολίτες. Σε αυτούς “οφείλουμε” ,σε αυτούς αναφερόμαστε.

Όσο για τους άλλους……..κοιτώντας τους κατάματα χωρίς φόβο…….Τους περιμένω!!!!»

Share...

nea

Next Post

Χειροπέδες στα Πανεπιστήμια βάζουν Χρυσοχοΐδης και Κεραμέως!

Πα Ιαν 22 , 2021
Στη δίχως τέλος και συστηματική υποβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης η κυβέρνηση επιβάλει τη μόνιμη παρουσία αστυνομικών μέσα στα Πανεπιστήμια, εξοπλισμένων μάλιστα με γκλομπ και χειροπέδες, αλλά και με δικαίωμα συλλήψεων. Παρά την καθολική άρνηση της πανεπιστημιακής κοινότητας, παρά την άρνηση των αστυνομικών υπαλλήλων να εμπλακούν στους καταστροφικούς πειραματισμούς, των κ. κ. Χρυσοχοΐδη και Κεραμέως.  […]

Σας ενδιαφέρουν