Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων για την κακοκαιρία

Σύμφωνα με έκτακτο Δελτίο από την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία, αναμένεται να πλήξει την Ανατολική Στερεά Ελλάδα κύμα κακοκαιρίας ,συνοδευόμενο από ισχυρές χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων,έχει σε πλήρη ετοιμότητα τον εξοπλισμό που διαθέτει, καθώς και τα ιδιωτικά μηχανήματα που πιθανόν χρειαστεί να μισθώσει, ενώ προσφάτως προμηθεύτηκε και επαρκή ποσότητα αλατιού.

Επίσης σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων έχουν καταγραφεί τα άτομα που χρήζουν άμεσης βοήθειας σε περίπτωση αποκλεισμού (νεφροπαθείς, κτλ.) ,προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες, εφόσον απαιτηθεί.

Ο Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων  συνιστά στους Δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να φέρουν τον κατάλληλο εξοπλισμό στα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων. 

Share...

nea

Next Post

Ο Δήμος Λεβαδέων καταδικάζει την βανδαλιστική ενέργεια στο μνημείο του Aγνώστου Στρατιώτη

Πα Ιαν 15 , 2021
Ο βανδαλισμός του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, το οποίο βρίσκεται μπροστά από τον Μητροπολιτικό Ναό της Λιβαδειάς, όπως και κάθε βανδαλισμός γλυπτού και μνημείου, αποτελεί πρόκληση και αντιπροσωπεύει το σκοτάδι και τον φανατισμό.  Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις βαθιά αντιδημοκρατικές ενέργειες και δρώντας άμεσα, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου θα προβούν […]

Σας ενδιαφέρουν