Βόμβα στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» βάζουν καταγγελίες μηχανικών για χρήση παράνομου λογισμικού!

Ανίκανη να προστατεύσει το αδιάβλητο του Προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» αποδεικνύεται η Κυβέρνηση, καθώς φαίνεται ότι κυριολεκτικά κάτω από την μύτη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διάφοροι επιτήδειοι χρησιμοποιούν «πειρατικά» λογισμικά για να καταθέτουν μέσα σε δευτερόλεπτα συγκεκριμένες αιτήσεις στην πλατφόρμα του Προγράμματος, αναφέρει σε ανακοίνωση της η βουλευτής Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου.

Ενημερώνει ότι κατέθεσε αναφορά στη Βουλή επισημαίνοντας:

Πολλές αντιδράσεις σημειώθηκαν για το φετινό Πρόγραμμα από μηχανικούς σε ολόκληρη την χώρα, διότι εξαντλήθηκαν οι πόροι σε ελάχιστο χρόνο με αποτέλεσμα να μην καταχωρηθούν ώριμες μελέτες προς χρηματοδότηση. 

Στις 21 Δεκεμβρίου κατέθεσα σχετική Αναφορά στη Βουλή μετά την Ανακοίνωση του Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του ΤΕΕ. 

Σήμερα δημοσιεύονται επώνυμες καταγγελίες και μια μηνυτήρια αναφορά μηχανικών από την Κρήτη που ίσως εξηγούν τα ανεξήγητα. Σύμφωνα με αυτές, άγνωστοι διακινούν έναντι 2-4 χιλιάδων ευρώ παράνομα λογισμικά, με τα οποία ο χρήστης μπορεί να παρακάμπτει την ροή και να καταθέτει αστραπιαία την αίτησή του, ενώ οι νομοταγείς υποψήφιοι μένουν εκτός! 

Δυστυχώς, ο κ. Χατζηδάκης παρέλαβε το Πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποίησε επιτυχώς η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και κατάφερε από την πρώτη κιόλας φορά που το «έτρεξε» να τινάξει στον αέρα την αξιοπιστία του. 

Με ευθύνη του κ. Υπουργού χιλιάδες υποψήφιοι δικαιούχοι και μηχανικοί αισθάνονται δικαιολογημένα, οι αδικημένοι μιας διάτρητης διαδικασίας… 

Καλούμε την Κυβέρνηση να προχωρήσει σήμερα κιόλας στην διερεύνηση των καταγγελιών και στην θωράκιση του αδιάβλητου του Προγράμματος! 

Share...

nea

Next Post

Οι ευχές του Γιάννη Ταγκαλέγκα για το νέο έτος

Πα Ιαν 1 , 2021
Το μήνυμα του δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα για το νέο έτος:Καθώς απομακρύνεται το επίπονο 2020, ευχόμαστε να μην ξανά ζήσουμε ποτέ τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε αυτήν την χρονιά, δεν τις διαγράφουμε όμως από την μνήμη μας, μιας κι αποτελούν πυξίδα για την αναζήτηση των αυτονόητων που θεωρούσαμε δεδομένα. Κύρια σημεία […]

Σας ενδιαφέρουν