Παράταση στα περιοριστικά μέτρα στις Θεσπιές

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα στην Κοινότητα Θεσπιών του Δήμου μας. Επομένως παραμένουν σε ισχύ τα παρακάτω.

  • Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Τοπικής Κοινότητας Θεσπιέων, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας
  • Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Τοπικής Κοινότητας
  • Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών
  • Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου, click away κλπ)

 Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν  μέχρι την Πέμπτη 31-12-2020, οπότε και θα συνεδριάσει η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid 19 για την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων.

Ο εφοδιασμός των κατοίκων με αγαθά πρώτης ανάγκης θα συνεχίσει να γίνεται με τον τρόπο που έχει ήδη ανακοινωθεί με προηγούμενη ανακοίνωση μας.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Share...

nea

Next Post

Βόμβα στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» βάζουν καταγγελίες μηχανικών για χρήση παράνομου λογισμικού!

Τρ Δεκ 29 , 2020
Ανίκανη να προστατεύσει το αδιάβλητο του Προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» αποδεικνύεται η Κυβέρνηση, καθώς φαίνεται ότι κυριολεκτικά κάτω από την μύτη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διάφοροι επιτήδειοι χρησιμοποιούν «πειρατικά» λογισμικά για να καταθέτουν μέσα σε δευτερόλεπτα συγκεκριμένες αιτήσεις στην πλατφόρμα του Προγράμματος, αναφέρει σε ανακοίνωση της η βουλευτής Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου. […]