Να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι

Με  αίσθημα ευθύνης , αλλά κυρίως αλληλεγγύης , ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διανύουμε , ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλληλων Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων με γνώμονα την βοήθεια στον συνάνθρωπο , καλεί όλους τους φορείς ,συλλόγους , σωματεία, επιχειρήσεις και όλους τους πολίτες της Στερεάς που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα , τις φετινές γιορτές να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι .
Όσοι γονείς αδυνατούν και δεν έχουν τη δυνατότητα προμήθειας παιχνιδιών για τα παιδιά τους , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας , όπως και όσοι θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια με τους εξής τρόπους :Καλώντας και στέλνοντας μήνυμα στο : 698 1882788 , με αποστολή email στο : siefase@yahoo.com ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook : Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Αν. Στερεάς Εύβοιας.
Φέτος τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά για όλους , για τα παιδιά όμως ο Άγιος Βασίλης θα έρθει και φέτος γεμάτος δώρα !!!
Με εκτίμηση 
Παναγιώτης Καραμούζης Πρόεδρος Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλληλλων Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας .

Share...

nea

Next Post

Αποζημίωση λόγω κορονοϊού σε παραγωγούς φιστικιού και αμυγδάλου ζητά ο Θέμης Χειμάρας

Τε Δεκ 9 , 2020
Με ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας ζητά να αποζημιωθούν οι παραγωγοί φιστικιού και αμυγδάλου για τις επιπτώσεις της πανδημίας στις τιμές και στην πώληση των προϊόντων. Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί στην εστίαση και το λιανεμπόριο, με στόχο […]

Σας ενδιαφέρουν