Αντωνίου: «Φαρσοκωμωδία…»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης έκανε ο Σωτήρης Αντωνίου. Σε αυτές ο τεχνικός του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στην μη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί.

Παράλληλα ο ίδιος ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να ξυπνήσουν ενώ μεταξύ άλλων έκανε λόγο για φαρσοκωμωδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η όλη κατάσταση δεν βοηθά την ψυχολογία μας, το καθαρό μυαλό. Εμείς έχουμε διακόψει τις προπονήσεις. Τα παιδιά ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και περιμένουμε με αγωνία να παρθεί μια απόφαση για να κάνουμε ομαδικές προπονήσεις και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς σαν Λεβαδειακός από τον Μάρτιο που διακόπηκε περνάμε πραγματικά ένα μαρτύριο. Μην ξεχνάμε το φιάσκο με το περσινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μου έχασε αδίκως το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο. Αυτό που γίνεται δεν έχει καμία λογική. Η UEFA έχει 55 πρωταθλήματα. Τα 54 έχουν ξεκινήσει. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση. Μόνο οι αρμόδιοι μπορούν να το κάνουν. Πρόκειται για μία φαρσοκωμωδία.

Πίσω από αυτό το πρωτάθλημα υπάρχουν ιδιοκτήτες που βάζουν αρκετά χρήματα, οικογένειες αθλητών, φροντιστών… Κάθε ομάδα απασχολεί 70-80 άτομα. Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία από τον Αύγουστο και φτάνουμε στο τέλος Νοεμβρίου χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα. Πρέπει να μας προβληματίσει όλους και να το προωθήσουμε μήπως ξυπνήσουν αυτοί που πρέπει.

Θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση για το καλό όλων, ώστε αυτό που αγαπάμε και κάνουμε σαν χόμπι και σαν επάγγελμα το ασκήσουμε. Ο αθλητισμός είναι υγεία και πρέπει να προωθήσουμε την υγεία. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το πρωτάθλημα με τους φιλάθλους στο γήπεδο».

Share...

nea

Next Post

760.000 ευρώ για την αποκατάσταση του Κωπαϊδικού πεδίου στα όρια των Δήμων Ορχομενού και Αλιάρτου - Θεσπιέων

Τρ Δεκ 1 , 2020
Στην άρση των βλαβών σε φυσικές υποδομές, αρμοδιότητας της ΠΕ Βοιωτίας, εξαιτίας των έντονων πλημμυρικώνφαινομένων της 4ης έως 6ης Απριλίου 2020 εντός του κωπαϊδικού πεδίου και στα όρια των Δήμων Ορχομενού  καιΑλιάρτου – Θεσπιεών, προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Τη σχετική σύμβαση, προϋπολογισμού 759.437,38 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. ΦάνηςΣπανός, δίνοντας ταυτόχρονα το «πράσινο φως» για την εκτέλεση εργασιών στην περιοχή του Βοιωτικού Κηφισούποταμού, η οποία κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας στην Άνοιξη του 2020. Αναλυτικότερα, θα εκτελεστούν οι εξής αντιπλημμυρικές εργασίες: ·  Καθαρισμός και εκβάθυνση της κοίτης του Βοιωτικού Κηφισού και συγκεκριμένα στο τμήμα από το φράγμα«Λόφη» μέχρι το φράγμα «Γερμανικό» ·  Καθαρισμός της κοίτης του Βοιωτικού Κηφισού ανάντη του φράγματος «Λόφη» και κατάντη του φράγματος«Γερμανικό»  ·  Αποκατάστασης των βλαβών που προκλήθηκαν στα αναχώματα του Βοιωτικού Κηφισού Με την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών, προβλέπεται να γίνει κοπή και απομάκρυνση παντός είδους φυτών καιδέντρων από την κοίτη και τη βάση των πρανών του ποταμού. Ακόμη θα γίνουν παρεμβάσεις με στόχο τηνεπαναφορά της κοίτης του ποταμού στην αρχική της κατάσταση και κυρίως στο αρχικό της βάθος. «Ο Βοιωτικός Κηφισός δεν είναι κίνδυνος. Είναι ζωή. Συνεχίζουμε το μεγάλο, διαρκές νοικοκύρεμα της Κωπαΐδας. Αποδίδουμε την περιοχή ασφαλέστερη στον αγροτικό μας κόσμο. Τα έργα αποκατάστασης στην κοίτη και τα αναχώματα του ποταμού στα όρια των Δήμων Ορχομενού  και Αλιάρτου – Θεσπιέων θα […]