Δήμος Τανάγρας: Αγροτική οδοποιία για τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας

Υλοποιήθηκε ένα ακόμη έργο αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων. Οι εργασίες αφορούσαν τη διάνοιξη και χαλικόστρωση του δικτύου αγροτικών δρόμων, σε συνολικό μήκος περίπου 3.000 μέτρων.

Με το έργο αυτό βελτιώθηκε η προσπελασιμότητα στο οροπέδιο των Δερβενοχωρίων και εξασφαλίστηκε η γρήγορη, απρόσκοπτη και ασφαλής πρόσβαση των κατοίκων της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων προς την αγροτική περιοχή και η ασφαλέστερη μεταφορά αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δήλωσε ότι «Πρόκειται για  σημαντικές παρεμβάσεις, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Δ.Ε. των Δερβενοχωρίων. Είναι ακόμη ένα έργο του δήμου Τανάγρας με το οποίο κάνουμε πράξη τις προτεραιότητές μας, μία από τις οποίες είναι η στήριξη των ανθρώπων της υπαίθρου, του μόχθου και της παραγωγής».

Share...

nea

Next Post

Κορονοϊός: 603 διασωληνωμένοι, 98 θάνατοι, 1193 νέα κρούσματα

Κυ Νοέ 29 , 2020
Την Κυριακή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.193 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 104.227, εκ των οποίων το 53% άνδρες. Τα 4.879 (4,7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 27.746 (26,6%) […]

Σας ενδιαφέρουν