Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και ΚΚΕ Λιβαδειάς τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου αφήνωντας συμβολικά λουλούδια

Αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, στην Λιβαδειά με την  βουλευτή Γιώτα Πούλου, στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη της νεολαίας καθώς και στην Θήβα, τίμησαν την εξέγερση της 17ης Νοεμβρίου 1973, αφήνοντας λίγα λουλούδια στα μνημεία της Εθνικής Αντίστασης, στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου.

Η πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης για  περιστολή των συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων τις μέρες της επετείου του Πολυτεχνείου, με άλλοθι την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, δημιουργεί τεχνητή ένταση για να αποκρύψει τις ευθύνες της στη διαχείριση της πανδημίας. 

Ταυτόχρονα επιχειρεί να υποβαθμίσει τον συμβολισμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και χαϊδεύει τα αυτιά του συντηρητικού ακροατηρίου της και της Ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αδιανόητος εφησυχασμός της κυβέρνησης για τη δημόσια υγεία, που ομολόγησε ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή και η εγκληματική της αδράνεια τους προηγούμενους μήνες συνδυάζεται με συνεχείς επιδείξεις αυταρχισμού. 

Η αντιμετώπιση της δημόσιας υγείας με την καταστολή πολιτικών ελευθεριών και δημοκρατικών δικαιωμάτων είναι ένα τεράστιο λάθος. 

Ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει άλλες συνταγματικές εκτροπές. 

Χαιρετίζουμε την κοινή δήλωση των τριών κομμάτων και  καλούμε τους κοινωνικούς φορείς και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συστρατευτούν στον αγώνα για την περιφρούρηση της Δημοκρατίας.

“Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”

Το Πολυτεχνείο ζει ! 

Η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – ΘΗΒΑΣ 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Share...

nea

Next Post

Παράταση στην υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες

Τρ Νοέ 17 , 2020
Τις διατάξεις που εισάγει η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης παρουσίασε πριν από λίγο στην Ολομέλεια ο Κωνσταντίνος Τσιάρας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Όπως ειδικότερα ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, με την τροπολογία: -παρατείνεται έως 28.2.2021 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων-πόθεν έσχες. […]

Σας ενδιαφέρουν