Αρνητικός στο τεστ covid ο Ταγκαλέγκας – Αρνητικά και όλα τα δείγματα σε κλιμάκιο του Δήμου Λεβαδέων και εκπαιδευτικούς της Α’θμιας Εκπαίδευσης

smart

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 38 γρήγοροι έλεγχοι (rapid tests) για την ανίχνευση του ιού Covid 19 στο Παλιό Δημαρχείο από κλιμάκιο του Δήμου Λεβαδέων, σε εκπαιδευτικούς Α’θμιας Εκπαίδευσης που απασχολούνται σε σχολικές μονάδες του Δήμου Λεβαδέων . Όλα τα δείγματα  βρέθηκαν αρνητικά.

Επιτόπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας και ο Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες σε θέματα προάσπισης και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βρασίδας Γιαννακόπουλος οι οποίοι υποβλήθηκαν σε τεστ.

Αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου από 12:00 έως 14:00 κλιμάκιο του Δήμου Λεβαδέων θα βρίσκεται για μια ακόμα ημέρα στο Παλιό Δημαρχείο (Καραγιαννοπούλου 1) για την πραγματοποίηση ελέγχων σε υπαλλήλους και εργαζόμενους στην Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς, και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Δασαρχείο, Διεύθυνση Δασών, τμήμα Αλλοδαπών και τμήμα Οικονομικού- Διοικητικού)

Share...

nea

Next Post

Περιορισμός μετακινήσεων μετά τις 9 το βράδυ, από την Παρασκευή

Τε Νοέ 11 , 2020
Εξειδίκευση και αυστηροποίηση των μέτρων που αφορούν στις μετακινήσεις των πολιτών, την τηλεργασία και την ατομική άθληση, ανακοίνωσε σε έκτακτη ενημέρωση ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Πρώτον, από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου τίθεται σε όλη την επικρατεί από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το […]

Σας ενδιαφέρουν