Ένα νέο αυτοκίνητο απέκτησε το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Τανάγρας

Τη Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας παρέδωσε ένα ακόμη νέο αυτοκίνητο, που θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει η Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», σε άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το νέο αυτοκίνητο είναι μάρκας Hyundai i20 και παραδόθηκε από τον Δήμαρχο στη Δ.Ε. Τανάγρας, με έδρα το Άρμα, για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στους συμπολίτες μας που πρέπει να μείνουν στο σπίτι.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας ικανοποιημένος δηλώνει ότι:  “Η Δημοτική αρχή συνεχίζοντας την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου της, τοποθέτησε ακόμη ένα νέο όχημα που θα χρησιμοποιηθεί από την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» για  να καλύψει αυξημένες ανάγκες που έχουν παρουσιαστεί στο Δήμο, αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, με τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, των μη αυτοεξυπηρετούμενων, των απόρων και των ηλικιωμένων συνδημοτών μας. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην εξυπηρέτηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, προβάλλει ως άμεση προτεραιότητα.”

Share...

nea

Next Post

«Βελτίωση οδικού δικτύου Βαρβαριάδα – Μάραθος (Α φάση)», προϋπολογισμού 500.000 €

Τε Νοέ 11 , 2020
Στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Αγράφων, μετά την σχετική έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση οδικού δικτύου Βαρβαριάδα – Μάραθος (Α φάση)», προϋπολογισμού 500.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της ΠΣΤΕ, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. Το […]

Σας ενδιαφέρουν