Συνέχεια ελέγχων για τον ιό Covid 19 στο Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων προέβει σε προληπτικούς ελέγχους για ανίχνευση του ιού Covid 19, σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Λιβαδειάς και στο κτήριο της Ελληνικής Αστυνομίας Βοιωτίας.Πραγματοποιήθηκαν 100 έλεγχοι (rapid tests), και όλοι ήταν αρνητικοί.

Αύριο θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς (Καραγιαννοπούλου 1) 10:00 – 13:00.

Καλούνται οι ιδιοκτήτες και οδηγοί οχημάτων δημόσιας χρήσης (TAΞΙ και ΚΤΕΛ), ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς και οι εργαζόμενοι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς να προσέλθουν για να κάνουν τα τέστ.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συνέστησε υπομονή και δύναμη σε όλους και τόνισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων κάνει πράξη την δέσμευση να βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό όλων των δημοτών.

Share...

nea

Next Post

Πραγματοποίηση γρήγορων τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID – 19 στο Παλιό Δημαρχείο

Πα Οκτ 30 , 2020
Ο Δήμος Λεβαδέων προέβει σε προληπτικούς ελέγχους για ανίχνευση του ιού Covid 19,  σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς (Καραγιαννοπούλου 1) μεταξύ 10:00 – 13:00. Σε τεστ υποβλήθηκαν οι ιδιοκτήτες και οδηγοί οχημάτων δημόσιας χρήσης (TAΞΙ και ΚΤΕΛ), ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς […]

Σας ενδιαφέρουν