Σήμερα η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ του Δ. Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (κρέας, τυριά, οπωροκηπευτικά και βρεφικές τροφές) σε δικαιούχους του Επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 και ώρες09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων (Δωδεκανήσου 12), μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία και μόνο τις αναφερόμενες ώρες.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να μην προκληθεί συνωστισμός. Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την εγκριτική απόφαση του ΚΕΑ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Τα τρόφιμα μπορούν επίσης να παραληφθούν με έγγραφη εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που ο/η δικαιούχος κωλύεται, επιδεικνύοντας τα ανάλογα έγγραφα καθώς και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του εξουσιοδοτούμενου.

Share...

nea

Next Post

Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου προς τους επικουρικούς συμβασιούχους που υπηρέτησαν στο ΕΣΥ στη διάρκεια της πανδημίας

Πε Οκτ 22 , 2020
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων κατά τη συνεδρίασή του, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος συμπαράστασης στους  επικουρικούς συμβασιούχους που υπηρέτησαν το ΕΣΥ στη διάρκεια της πανδημίας  στα νοσοκομεία της χώρας: «Εν αντιθέσει με τις δηλώσεις της κυβέρνησης για μόνιμο διορισμό των επικουρικών συμβασιούχων που υπηρέτησαν το ΕΣΥ στη […]

Σας ενδιαφέρουν