Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε, την Τετάρτη 14/10/2020,  ο Δήμαρχος Θηβαίων  Γιώργος Αναστασίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν τον Δήμο Θηβαίων. 

Ο κ. Αναστασίου  ευχαρίστησε τον  κ. Θεοδωρικάκο για τη στήριξη που παρέχει το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο, καθώς επίσης και για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που έλαβε ο Δήμος για την προστασία από τον COVID-19. 

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για την προετοιμασία του Δήμου για την υποβολή προτάσεων και τη χρηματοδότησή τους  από  το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Επίσης, τέθηκε το θέμα της χρηματοδότησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών παρελθόντων ετών και η χρηματοδότηση αυτών από το υπουργείο.

Εκ μέρους του Υπουργού δηλώθηκε με σαφήνεια η πολιτική πρόθεση να στηρίξει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την οριστική επίλυση καίριων ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο μας.

Share...

nea

Next Post

Διευρύνεται το πρόγραμμα κατάρτισης ΟΑΕΔ-Google στο ψηφιακό μάρκετινγκ

Πε Οκτ 15 , 2020
Ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 09:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχήςστον Β΄ κύκλο του δωρεάν εξ αποστάσεως Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων – Ψηφιακό Μάρκετινγκ» (Digital Marketing), για 1.500 επιπλέον νέους ανέργους. Ως μέλη της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση, ο ΟΑΕΔ και η Google […]

Σας ενδιαφέρουν