Ενημέρωση από Π.Ε.Β για covid-19

   Με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, από 12/10/2020 η Π.Ε. Βοιωτίας κατατάσσεται στο 2ο επίπεδο επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη του Covid-19. 

   H Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά τόνισε στις δηλώσεις της: «Προβαίνουμε ήδη σε αναστολή λειτουργίας τμημάτων σχολικών μονάδων λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Επιπλέον, από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Βοιωτίας θα συνεχιστούν οι έλεγχοι για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων με γνώμονα την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

   Ο κίνδυνος δεν έχει εκλείψει, είναι δίπλα μας, υπαρκτός και αυξανόμενος.

   Καλώ τους συμπολίτες μου, με αναπτυγμένο αίσθημα ατομικής ευθύνης, να τηρήσουν τα μέτρα γιατί τελικά πρέπει να μας γίνει κατανοητό, ότι η αντιμετώπιση του Covid είναι υπόθεση όλων μας.

   Να προσέξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Πλέον ξέρουμε τον τρόπο».

Share...

nea

Next Post

Στελέχωση της νεοσύστατης κλινικής COVID του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας με το απαραίτητο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό

Τε Οκτ 14 , 2020
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε ο Βουλευτής Βαγγέλης Αποστόλου με Θέμα: Στελέχωση της νεοσύστατης κλινικής COVID του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας με το απαραίτητο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.  Η μεταφορά του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας στις νέες εγκαταστάσεις δεν συνοδεύτηκε και με την κάλυψη των αναγκών του σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Πόσο μάλλον όταν υπήρξαν μεγαλύτερες ανάγκες […]

Σας ενδιαφέρουν