«Μετά από παρέμβαση του Κινήματος Αλλαγής, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεσμεύτηκε στη Βουλή ότι το εφάπαξ δεν πρόκειται να φορολογηθεί»

Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Βοιωτίας και υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Μουλκιώτηπρος τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σχετικά με δημοσιεύματα για πιθανό κούρεμα του εφάπαξ από την Κυβέρνηση. 

Στην ερώτησή του, ο Γιώργος Μουλκιώτης ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό να διευκρινίσει εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα αυτά, ότι η Κυβέρνηση σχεδιάζει την φορολόγηση του εφάπαξ και, αν ναι, η επικείμενη ρύθμιση πότε θα τεθεί σε ισχύ και ποιους θα αφορά.

Απαντώντας, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνος Τσακλόγλου, έδωσε την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν τίθεται ζήτημα φορολόγησης του εφάπαξ.

Share...

nea

Next Post

Συντηρήσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ευρυτανίας, προϋπολογισμού 1.200.000 €

Πα Οκτ 9 , 2020
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει τις ασφαλτοστρώσεις του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Ευρυτανίας. Σύμβαση έργου, αρχικού προϋπολογισμού 1.200.000 €, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, η οποία προβλέπει τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων, προκειμένου να […]

Σας ενδιαφέρουν