ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η Παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1 Οκτωβρίου.

Τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας μας γι αυτό και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να αισθάνονται, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πως η κοινωνία δεν τους παραμελεί. Όλοι οι φορείς με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης οφείλουμε να υποστηρίζουμε και να διαφυλάξουμε την Τρίτη Ηλικία και να κάνουμε καλύτερη την διαβίωσή τους , ειδικότερα την  περίοδο που διανύουμε της υγειονομικής κρίσης.

Βέβαια η μέρα της αναγνώρισης, της τιμής , της ανθρωπιάς, της κατανόησης και της προσφοράς από μας προς αυτούς είναι και πρέπει να είναι η κάθε στιγμή της ζωής. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε καταθέτοντας ταυτόχρονα αθόρυβα και διακριτικά τον σεβασμό μας για όλα όσα μας πρόσφεραν και για όλα όσα μας χάρισαν .

Share...

nea

Next Post

Η Π.Ε. Βοιωτίας συνδράμει το έργο της Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας

Τε Σεπ 30 , 2020
Στην εκτέλεση της διάνοιξης δασικής οδού στη θέση «Κέλιζα», μέσω της οποίας θα δοθεί πρόσβαση στη παλαιά Ιερά Μονή Οσίου Σεραφείμ, συνδέοντας την υφιστάμενη αγροτική οδό Κυριάκι – Καλαμιώτισσα, προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  Τη σχετική προγραμματική σύμβαση υπέγραψε στη Λαμία, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός με τον […]

Σας ενδιαφέρουν