Επαναλειτουργία Παθολογικής Κλινικής Γ.Νοσοκομείου Θηβών

Μετά την έντονη αντίδραση όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς επίσης των φορέων και των πολιτών για την απαράδεκτη παύση της λειτουργίας της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών, υπήρξε ενημέρωση από τον Βουλευτή Βοιωτίας κ. Ανδρέα Κουτσούμπα και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας ότι το πρόβλημα επιλύθηκε, προσωρινά όμως, με την μετακίνηση τριών (3) ιατρών για τις ανάγκες λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θηβών, η οποία θα επαναλειτουργήσει κανονικά από 1 Οκτωβρίου 2020.

Δεν εφησυχάζουμε και είμαστε σε εγρήγορση διεκδικώντας την άμεση στελέχωση της Παθολογικής Κλινικής με μόνιμο ιατρικό προσωπικό για την οριστική αντιμετώπιση  του προβλήματος.

Share...

nea

Next Post

Ανακατασκευή και εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου της Π. Ε. Βοιωτίας

Πε Σεπ 24 , 2020
Ανακατασκευή και εκσυγχρονισμός  του οδικού δικτύου της Βοιωτίας  , συμπεριλαμβανομένων και πέντε κόμβων , εντός αυτού.    Κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα στα τμήματα του άξονα Θήβας-Λιβαδειάς , εντός της πόλης της Αλιάρτου. Έργο προϋπολογισμού 3.500.000€ . «Ένα έργο πνοής,  εντασσόμενο στην Γενική Ανακατασκευή του οδικού μας δικτύου, είναι η κατασκευή ασφαλτοτάπητα εντός της πόλης της […]

Σας ενδιαφέρουν