Ανάθεση καθηκόντων άμισθου ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα στον Γεώργιο Γουργιώτη

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας εκτιμώντας την πολύχρονη ανιδιοτελή προσφορά και την αποδεδειγμένη εμπειρία του κ. Γεωργίου Π. Γουργιώτη σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και πολεοδομικής νομοθεσίας αποφάσισε να του αναθέσει καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου για την επικουρία του σε θέματα πολεοδομικού σχεδιασμού και πολεοδομικών εφαρμογών.

Η προηγούμενη θητεία του κ. Γ. Γουργιώτη ως Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Λεβαδέων, οι αποτελεσματικές του παρεμβάσεις που είχαν ως αποτέλεσμα την επίλυση σημαντικών πολεοδομικών θεμάτων προς όφελος του Δήμου και η πολύτιμη εμπειρία του αποτελεί εχέγγυο για την υλοποίηση των πολεοδομικών σχεδίων για τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης.

Share...

nea

Next Post

Αύξηση 36,5% των αιτήσεων για εισαγωγή στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Τε Σεπ 23 , 2020
Στις 5.967 ανήλθε ο αριθμός των αιτήσεων μαθητών και μαθητριών για εισαγωγή στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2020-21, σημειώνοντας αύξηση κατά 36,5% σε ετήσια βάση. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε στις 20 Σεπτεμβρίου. Το φετινό σχολικό έτος οι ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ προσφέρουν προγράμματα σπουδών σε […]

Σας ενδιαφέρουν