Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας

Με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα μέλη της Επιτροπής συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου. 

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη για ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα των σχολείων, τη διανομή μασκών, αντισηπτικών και ατομικών δοχείων νερού στους μαθητές αλλά και για τις παρεμβάσεις/εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε σχολικά κτίρια κατά τους θερινούς μήνες, από τα συνεργεία του Δήμου. Επίσης, συζητήθηκαν οι ενέργειες της δημοτικής αρχής για αγορά οικοπέδου για μελλοντική ανέγερση σχολείου και οι ενέργειες για ενοικίαση κτιρίων προς επίλυση στεγαστικών προβλημάτων συγκεκριμένων σχολείων. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία προς όφελος της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας και εκφράστηκε η ευχή να μην υπάρξουν προβλήματα κατά τη διάρκεια λειτουργίας των σχολείων .

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Χαρέμης, τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας:  Τσιάμαλος Βασίλειος (Δντής σχολείου Β’ Βάθμιας), Μακρή Βασιλική (Δντρια σχολείου Α’ Βάθμιας), Γκέκας Παναγιώτης (εκπρόσωπος συνδικαλιστικής οργάνωσης εκπαιδευτικών), Γκιζίλη Σταυρούλα (Εκπρόσωπος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων), Σαμιώτης Αναστάσιος ( Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θήβας) και Τσιλίκας Δημήτριος (εκπρόσωπος Εργατικού Κέντρου Θήβας)  και η Αν. Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Παναγιώτα Μπαρώνη. 

Share...

nea

Next Post

10th OPEN CHESS TOURNAMENT- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2020

Δε Σεπ 7 , 2020
  Με πενήντα συμμετοχές αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα, που αγωνίστηκαν σε δύο ομίλους, ολοκληρώθηκε  το  10ο OPENπρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. και η ομάδα For-Mat, στο ξενοδοχείο  “Country club hotels & suites”,  στο Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας, από τις 27 έως […]

Σας ενδιαφέρουν