Συγχαρητήριο μήνυμα Γιάννη Σταθά στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Φίλοι & φίλες, 

Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σε μια  αρκετά διαφορετική σχολική χρονιά  λόγω της πανδημίας, κατορθώσατε παρά τις δυσκολίες  που προέκυψαν  να πετύχετε τους στόχους σας και να  εκπληρώσετε τις προσωπικές σας προσδοκίες. 

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που έδωσαν τον δικό τους αγώνα με επιμονή και αγάπη και στάθηκαν  αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία  των στόχων τους.

Θα ήθελα επίσης, να συγχαρώ για τη σημαντική τους προσπάθεια και όσους υποψήφιους δεν πέτυχαν για τη φετινή χρονιά, κάθε εμπόδιο μας δίνει δύναμη και πείσμα να διεκδικήσουμε εκ νέου, το στόχο μας. Η ζωή δεν σταματάει ούτε σε μια εξεταστική ούτε σε ένα πτυχίο.

Καλή αρχή, καλή σταδιοδρομία!

     Ο Δήμαρχος

         Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

  Ιωάννης Σταθάς

Share...

nea

Next Post

Γιώργος Μουλκιώτης: «Να παραταθούν μέχρι το τέλος του χρόνου οι δηλώσεις υποβολής των τετραγωνικών μέτρων ακινήτων προς τους Ο.Τ.Α. Α' βαθμού»

Σα Αυγ 29 , 2020
Ερώτηση-παρέμβαση με κατεπείγοντα χαρακτήρα κατέθεσε ο βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής προς τον Υπουργό Εσωτερικών, σε σχέση με την άμεση ανάγκη παράτασης της προθεσμίας μέχρι τέλους του χρόνου, των δηλώσεων υποβολής των τετραγωνικών μέτρων ακινήτων προς τους Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού, οι οποίες […]