Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Λαμιέων για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα ήθελα να συγχαρώ τις υποψήφιες και τους υποψήφιους, οι οποίοι εν μέσω πανδημίας και με πρωτόγνωρες συνθήκες,  μέσα από μεθοδική δουλειά, μελέτη και προσπάθεια, κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους και να περάσουν στο επόμενο στάδιο της εκπαίδευσης τους , στον προθάλαμο της επαγγελματικής και προσωπικής τους εξέλιξης.

Εύχομαι η νέα πορεία της ζωής σας, να σας οδηγήσει και σε ακαδημαϊκές και επαγγελματικές πλέον επιτυχίες.

Θα ήθελα επίσης, να συγχαρώ για τη σημαντική τους προσπάθεια και όσους υποψήφιους δεν πέτυχαν για τη φετινή χρονιά, κάθε εμπόδιο μας δίνει δύναμη και πείσμα να διεκδικήσουμε εκ νέου, με αυτοπεποίθηση, πίστη και αισιοδοξία το στόχο μας και τελικά να τον κατακτήσουμε. Τους Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία για τη νέα τους προσπάθεια , στο επόμενο εκπαιδευτικό έτος.

Share...

nea

Next Post

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων

Πα Αυγ 28 , 2020
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.Ευοδώθηκαν οι προσπάθειές σας, και μάλιστα κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, με νέες ευκαιρίες που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας . Εύχομαι καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας. Όσοι δεν πετύχατε τους στόχους σας,μην απογοητεύεστε η σημερινή […]