Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.  Η φετινή προετοιμασία των υποψηφίων έγινε σε πρωτόγνωρες για την εκπαιδευτική κοινότητα συνθήκες, λόγω της πανδημίας που τους στέρησε τη δια ζώσης μάθηση, αλλά τους έδωσε τον αναγκαίο χρόνο για απερίσπαστη μελέτη, επαναλήψεις και ξεκούραση, συνθήκες που συμβάλλουν στην επιτυχία.    

Η εισαγωγή τους στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας αποδεικνύει πως καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους επέδειξαν τον απαραίτητο ζήλο και την αναγκαία στοχοπροσήλωση. Επόμενος στόχος η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών τους και ως αυριανοί επιστήμονες να προσφέρουν τις γνώσεις τους προς όφελος του τόπου και του κοινωνικού συνόλου.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Τα σημερινά αποτελέσματα αποτελούν ευκαιρία επανεξέτασης των επιλογών τους και καθορισμού νέων στόχων που θα τους ανοίξουν νέους μαθησιακούς δρόμους.

Τέλος, συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στην όλη επίπονη προσπάθεια των μαθητών/τριων. 

Share...

nea

Next Post

Συγχαρητήρια επιστολή του ΤΕΕ Ανατολικής στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων 2020

Πα Αυγ 28 , 2020
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων. Ευχόμαστε καλή αρχή στη νέα τους προσπάθεια με υγεία και προκοπή. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν δίπλα στους μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια της επίπονης προετοιμασίας τους. Σε όσους δεν […]