Συνάντηση Ταγκαλέγκα με το νέο προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας

smart

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν χθες ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας Λάμπρος Κουτσικος και ο υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) Βασίλης Σακκάς. 

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων Βρασίδας Γιαννακόπουλος. 

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Κούτσικο για την ανάληψη των καθηκόντων του στην θέση του Προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχήθηκε καλό έργο, γόνιμη θητεία και εποικοδομητική συνεργασία με τους φορείς και τον Δήμο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην εκπαίδευση και κυρίως το επιχειρησιακό σχέδιο για την προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία έχει πολλές ιδιαιτερότητες και χρήζει προσεκτικού σχεδιασμού. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αειφόρο ανάπτυξη, την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για ζητήματα ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον  καθώς και διάφορες άλλες “Δράσεις Παιδείας” που θα υλοποιηθούν  με  τη συνεργασία Δήμου Λεβαδέων – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας.

Share...

nea

Next Post

ENOIKIAZETAI

Πα Αυγ 21 , 2020
διαμέρισμα 60τμ (ένα δωμάτιο / σαλόνι-κουζίνα / wc), επιπλωμένο, αυτόνομη θέρμανση, air condicion, χωρίς κοινόχρηστα, στη Λιβαδειά (Στρ. Ιωάννου 3/ Πλατεία Μητρόπολης)Τηλ. 6936 851120 Email Share...  

Σας ενδιαφέρουν