Σ.Π.Ο.Α.Κ.: ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΤΟΥΣ 2020

Με αυστηρή τήρηση του προβλεπόμενου πρωτοκόλλου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 21:30΄ μ.μ., μία υπέροχη μουσική εκδήλωση στον αύλιο χώρο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας, στα πλαίσια του θεσμού “ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΤΟΥΣ 2020”.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, ο Σύλλογος “Φροντιστήριον Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας” και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ».

Ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού και μακροβιότερης Υπουργού Πολιτισμού Μελίνας Μερκούρη. 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια που είχε ερμηνεύσει μοναδικά η ίδια στην πλούσια καλλιτεχνική της διαδρομή. Η άψογη ερμηνεία της Δήμητρας Κελεκίδη και των μουσικών που τη συνόδευσαν, Βασίλης Γκοριτσάς (πιάνο), Δημήτρης Κοζάνης (βιολί) και Βαγγελής Παπάζογλου (μπουζούκι) σε συνδυασμό με την πανσέληνο και την επιβλητικότητα του χώρου, ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους  που χειροκρότησαν θερμά τους καλλιτέχνες και τους συνδιοργανωτές.

Θέλουμε από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας κ. Αλεξάνδρα Χαραμή για την φιλοξενία της εκδήλωσης και να συγχαρούμε τους ανθρώπους του Συλλόγου “Φροντιστήριον Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας” που είχαν την πρωτοβουλία και την ευθύνη διοργάνωσης της εν λόγω εκδήλωσης.

Share...

nea

Next Post

ëv-loan: Ηλεκτροκίνητα οχήματα με χρηματοδότηση από την Τράπεζα Πειραιώς

Τε Αυγ 5 , 2020
Η Τράπεζα Πειραιώς, σταθερή στη δέσμευσή της να συμβάλλει στη μέγιστη δυνατή εναρμόνιση με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) και τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, εντάσσει στο πλαίσιο των «πράσινων» χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει αναπτύξει, το  προϊόν ëv-loan.  Μέσω αυτού του εξειδικευμένου προγράμματος χρηματοδότησης υποστηρίζεται η αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου […]

Σας ενδιαφέρουν