Δήμος Θηβαίων: Διορθωτικές παρεμβάσεις σε σχολεία και πλακόστρωτες επιφάνειες κοινόχρηστων χώρων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θηβαίων σε σχολικά κτίρια, πεζοδρόμια και πλακόστρωτους δρόμους. 

Το Τμήμα έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα διορθωτικές παρεμβάσεις/συντηρήσεις σε διάφορα δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια, με εργασίες ελαιοχρωματισμού, αποκατάσταση βλαβών σε υδραυλικά συστήματα και σειρά άλλων οικοδομικών εργασιών. Στόχος είναι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα και τα σχολεία να είναι εγκαίρως έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές τον Σεπτέμβρη.

Παράλληλα, αποκαθίστανται φθορές σε πεζοδρόμια, πλακόστρωτους δρόμους και πλατείες στο κέντρο και σε διάφορες συνοικίες της πόλης των Θηβών. Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαιρέσεις σπασμένων πλακιδίων/κυβόλιθων και τοποθέτηση νέων,  επιδιορθώσεις και αρμολόγηση, όπου κρίνεται απαραίτητο. 

Share...

nea

Next Post

Συνεχίζεται ο καθαρισμός προτομών και αγαλμάτων στην πόλη των Θηβών

Τρ Αυγ 4 , 2020
Συνεχίζεται ο καθαρισμός προτομών και αγαλμάτων στην πόλη των Θηβών.Το συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Θηβαίων σήμερα 4/8 στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Ευαγγελιστή Λουκά, στον οποίο σώζονται αξιόλογα ταφικά μνημεία Τήνιων γλυπτών του 19ου και 20ου αι. Ο ναός αποτελεί πόλο έλξης προσκυνητών που επισκέπτονται τον […]